ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bøger om investering og aktiemarkedet

Udgivet 2018-12-29 - Opdateret 2021-03-08 - Skrevet af Philip Sørensen

Bøger kan være fantastisk indgangsvinkel til at lære nyt om f.eks. aktiemarkedet, eller lære nye teknikker, hvor der virkelig bliver gået i dybden. Herunder gennemgår vi bøger, der klart kan anbefales. God læsning.


A Random Walk Down Wall Street

A Random Walk Down Wall Street

I 1973 skrev Burton Malkiel første udgave af A Random Walk Down Wall Street, og sidenhen er den blevet opdateret 10 gange. Bogen handler om aktiemarkedet, og populariserede “random walk” hypotesen. Forfatteren argumenterer, at priserne i markedet typisk viser tegn på tilfældige udsving, og at man ikke konsistent kan udkonkurrere markedsgennemsnittet.

Bogen kan beskrives som en øjenåbner, der forklarer i dybden, hvordan aktiemarkedet fungerer, og hvad der reelt virker bedst for den almindelige investor.

ReklamelinkTrading Systems and Methods

Trading Systems and Methods

Bogen er et stort opslagsværk på 1.200 sider, der beskriver og forklarer et væld af investeringsmetoder. Det kan sagtens være, der findes andre bøger, som forklarer de forskellige metoder og teknikker bedre, men det er virkelig volumen af forskellige teknikker, der taler for bogen. Man kan slå op på hvilken som helst side og finde ny inspiration.

Selv har jeg brugt bogen flittigt til inspiration til kvantitativ analyse af aktier, og i den kontekst kan jeg kun anbefale den.Mangler der en bog?

Jeg har selvfølgelig ikke læst alle bøger, så hvis du sidder tilbage og tænker, at jeg har misset en genial bog, så tøv ikke med at skrive det i kommentarfeltet herunder.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer.

Tilføj kommentar